Monday, 7 September 2009

Nak Shopping Raya



Malam ni aku tak masak.. dah calling2 en.suami, plan nak gi pyramid lepas kerje.. disebabkan aku sorang jer yang keje arini (selangor cuti nuzul Quran), plan balik umah terus amek en.suami & Husna and terus gi pyramid..

Actually idea ni tetibe jer mucul tengahari tadi.. sebab en.suami dah tanye bile nak carik baju untuk raye.. so aku piker harini ok kot.. jangan die tertinggal mask udahler.. sebab kalu nak gi weekend would be this weekend je lah yang tinggal pon.. but kitorang banyak plan nak buat kat rumah tu.. weekdays should be ok kot.. lagipun takyah spend mase lelame kat shopping complex, mase nye limited ajer.. Tapi for sure baju untuk aku takde.. ade ke baju raya orang design untuk 33wks preggy moms eh..?

No comments:

Post a Comment