Tuesday, 1 September 2009

Bebel ajerr..



Hari ini
Dah 1 September..
Hari ni try test masuk kol 7.30am.. pagi kuar umah kol 6.45 ngam ngam.. lif pun cun je, aku tunggu jap jer.. tapi tak best kene tolak 3 kereta lagik.. harini pun mentari court start guna 'kad' untuk kuar masuk situ.. beratur sket lah nak kuar.. try lalu federal hiway.. not so bad jugak la sebab awal lagi kan.. but dah mula sesak dah.. takut gak nak drive lelaju kat federal hiway mengingatkan kes accident ngan treler tu.. ngeri.. lalu kat tempat kejadian pun, jeling jugaklah nak tahu camne tahap keseriusannya.. rasenye kalau kereta yang langgar barrier tu tak dasyat sangat kot.. tak menjejaskan orang 'sebelah'.. dah ajal, Allah lebih mengetahui...

Baru-baru ni..
Weekend yang panjang sket ni (sebab Isnin cuti Merdeka kan..), aku balik kampung Kuala Selangor.. balik sabtu petang naik kete mak sebab en.suami nak wat obertime.. die balik ahad petang.. isnin pas zuhur baru balik kl. buat ape kat kampung? takde ape.. lepak jer..

Semalam sampai kl kol 4.10pm.. berbuka kat umah mak.. balik umah sendiri.. semua pengsan keletihan.. heheh.. masing2 tido awal..

No comments:

Post a Comment