Monday, 7 September 2009

Baju Raya



Hehe.. selamat duit ummi tahun ni.. ade orang sponsorkan baju raye untuk Husna nampaknye.. Ni Husna tengah try test baju kurung yang dijahit oleh Mak Long Husna lah.. Mak Long datang dari Kelantan nak kasik baju ni kat Husna.. 2 pasang lagi tuu..

Kitorang pegi umah Kak Ta (kakak en.suami) kat Kg Melayu Sg Buloh lepas berbuka puasa ngan bebudak UtmViking kat umah Uzaini & Ayuz hari Sabtu lepas (5/9/09).. Mase kitorang sampai, yang ade adek en.suami jer.. kakak2 en.suami & famili baru keluar nak gi shopping kat mane ntah.. tangok2 diorang semua patah balik sebab kitorang datang.. tu ler en.suami tak calling2 dulu sebelum pegi..tapi diorang gi jugak shopping tu sebab kedainya bukak 24jam =D..

Memula Husna cam takde mood jer.. tu yang tengok gambo die masam mencuka jer.. actually die dah ngantuk, tapi ummi & ayah tak kasi die tido.. karang gi umah orang tido jer pulak.. dah lama2 kat umah Kak Ta, baruler Husna dapat mood die.. main sana-sini dengan sepupu2 die.. sudahnye time balik, takmo ikut pulak sebab nak main lagi.. tu pun dah kol 11p.m... Ummi ngan ayah pulak yang ngantuk..huarrgghhh..



Husna & cousins

No comments:

Post a Comment