Wednesday, 5 August 2009

Kursus di Port Dickson~akan datang =D



Kursus ni.. pasal pemeriksaan dan baikpulih jambatan.. akan dibuat di Selesa Beach Resort, Port Dickson.. next Tuesday to Thursday..

Dapat surat panggilan (thru emel) pun semalam jugak dari bahagian latihan.. dah tu baca2.. nak confirmation untuk penginapan semalam jugak.. adoii.. penat aku nak fikir.. maklumlah kali ni yang pergi bukan aku kenal pun.. pastu tak berapa pandai lagi bab2 prosedur yg betul..ni offer dari mentor ku untuk join.. yang lain2 wakil negeri kebanyakannya..

So decided ambil bilik sorang..bukan sombong ye.. saje nak merase.. hehehe.. tapi tak amek 3 hari.. amek 2 hari je.. so plannya pagi2 bute akan drive sensorang ke PD (huhuhu..).. daftar kursus, mase lunch break baru check-in..

Selepas ku telek2 surat tu, ade 2 nama yang cam familiar jer.. sri rahayu nik saad & norhamlisza hamzah.. sri tu (kalau betullar) kawan masa kat UTM dulu, satu fakulti.. dan norhamlisza pulak, cam mak ngah aku je.. hehe.. tak tau ler die gi tak..takmo tanya die lagi..huhu..

No comments:

Post a Comment