Thursday, 6 August 2009

Hari ini



Hah, jap lagi nak balik dah...
Baru sudah second session presentation hal bridge management ni.. Hari ni wakil Ethiopia yang bagi presentation pasal bridges diorang kat sana. Kebanyakannya masonry bridge.. built more than 65 years ago..cam klasik je tengok.. kire tak sampai tahap malaysia punye bridge lagi.. sayang jugak sebab takde maintenance dari dulu so banyak damage dah.. hampehnye apsal semua mentee tak nampak muke eh.. aku aje yang ade kat situ huhuhu..

Kat dewan harini dah mula jualan pra-ramadhan.. tak beli ape2..just tengok2 je..jualan harini dan besok sahaje..jejak je kaki kat dewan, call kak ros nak inform die kot-kot die berminat nak datang ke.. katenye 'jap lagi die gi'..alih2 cepat aje dah sampai..tak jumpe pun sebab mase tu dah borong air kotak & vitagen..berat,malas nak patah balik ke dewan..

Pagi tadi call org negeri sembilan sebab ingat nak tukar hari check-in..ingat nak gi PD Isnin lah..malam ke.. sebab kalau berdasarkan rekod2 time pergi kerje pun cam tak lepas je nak gi PD pagi2 bute.. konpom tak bangun hahaha.. so settle dah..

sekarang, nak balik..andak punye cupcakes tak buat lagi..silap2 tengah malam baru boleh hantar.. oklah..babaiii!!

No comments:

Post a Comment