Monday, 3 August 2009

Aku dan Berrylicious Cakes



Dah mula cuti.. tapi sayang jugak.. lama tu nak cuti.. mak suruh stop kerja-kerja buat kek ni sampai bersalin, so maksudnya tentulah sampai habis pantang.. dan itu bermaksud sehingga end of this year..
Tengah-tengah cuti ni, masih ada gak orang yang bertanya kalau-kalau terima jugak tempahan.. tak tahula.. terasa nak terima tapi takut tak terbuat.. bukan tak terbuat sebab banyak order but sebab badan letih ke.. tak larat ke..
Tapi tak buat kek ni pun rasa bosan pulak.. sebab dah macam hobi.. dulu-dulu masa belajar, suka baca novel, berpuluh-puluh dah kat rak buku tu.. sekarang dah tak mengumpul.. so bertukar kepada kerja baking pulak.. so bile stop, rase sebahagian diri tu hilang jugak lah..

No comments:

Post a Comment